Login | Register | FAQ
Anonymous

Two Paramaters in a function

+ Post a reply

Page 1 of 1


Two Paramaters in a function

by c001k » Wed Apr 10, 2013 12:32 pm

How do i do that?
User avatar

c001k

  • Posts: 2
  • Joined: Sun Apr 07, 2013 3:27 am

Re: Two Paramaters in a function

by muratsal » Wed Apr 10, 2013 4:30 pm

What you're asking for is impossible. If you want to pass multiple values in a single argument, use an Array or an Object. If you really must use a string, you'll have to call split() to break the argument string into an array.
User avatar

muratsal

  • Posts: 48
  • Joined: Wed Oct 17, 2012 12:51 pm
--
my map applications http://haritaaraci.com/

Re: Two Paramaters in a function

by XainPro » Thu Apr 11, 2013 11:57 am

you can add two parameters by comma seprated like
function (parameter1,paramater2)
User avatar

XainPro

  • Posts: 2401
  • Joined: Fri Feb 17, 2012 8:10 pm

8qhwph2g

by GeorgeHarPeale » Mon Aug 28, 2017 6:45 am

https://bitbucket.org/snippets/kelvinibq1983c6/xLna4B/
https://bitbucket.org/snippets/eltonhol ... z8/R8AGLX/

Aug 25, 2009 Installing Windows XP on a Inspiron 15 (1545) Preloaded with Vista Vista on the Dell and the lack of compatible SATA drivers on the XP install disk.
https://bitbucket.org/snippets/irvingca ... m1/9qnydq/
https://bitbucket.org/snippets/reubenmc ... g3/4Lnedb/

Jun 8, 2017 Adobe Illustrator CS3 is a vector-based drawing creator DOWNLOAD This fully featured software has the ability to convert bitmap images Adobe Illustrator Cs3 Crack Only -> 13,Nov,2012,,Free,Adobe,Illustrator,CS3,Full,+,Crack.,09.06,by,Cak,Manar,62 Lama,sekali,tak,posting,tentang,software,hehehe,,nah ., 5,Ags,2016,,Installer,:,Download,Adobe,Photoshop,CS3,Portable,Full,Version,update,2016!! Back to menu.
https://bitbucket.org/snippets/fredrick ... g2/AArEaR/
https://www.flickr.com/groups/3939068@N ... 150820755/

Norton Internet Security is a software solution that automatically comes to PC protection services, extensive and perfect so you can use your computer without Nov 12, 2014 Step 10: When the Norton Internet Security installation will be This step allow to Manage Norton software installation on other computers. 1885 from Flipkart.com. Norton Protection System; Norton System Insight; Norton Download Insight; Norton Control Center; Norton Symantec Small Office Security, 1 Server + 5 PCs, 2014, 1 Year, 11,999/=.
http://forums.helixnova.net/hnforums/sh ... 66#pid5566
http://realtuning.it/forum/viewtopic.ph ... 15#p279215
http://www.carprolive.info/phpBB3/viewt ... 48#p171848
http://www.connectingdots1.com/sgm/view ... 76#p220976
https://www.teknolojiyebak.com/forum/vi ... 3871#p3871

http://google.com/q=2lo6sh7z
User avatar

GeorgeHarPeale

  • Posts: 1820
  • Joined: Mon Jul 10, 2017 5:19 pm
  • Location: Iceland

b9mslr3s

by GeorgeHarPeale » Wed Aug 30, 2017 3:32 pm

https://bitbucket.org/snippets/orlandomye1970y6/BBr5ME/
https://bitbucket.org/snippets/montykgi1978w7/nR7pB6/

Explore 12 Mac OS X apps like Aviary Photo Editor, Free Mac Windows Linux Web.
https://www.flickr.com/groups/3930815@N ... 853158863/
https://bitbucket.org/snippets/alvaroypr1971a9/zLnLE9/

The Chrome Cleanup Tool will scan and remove software that may cause problems with Chrome. What can he do?
https://www.flickr.com/groups/3974869@N ... 147080155/
https://www.flickr.com/groups/3601137@N ... 308051371/

7 votes. Search the Windows Phone Store for Microsoft Remote Desktop, download and install it:. Check out this You can also download a portable version of the Viewer if you'd rather not install anything.
http://zombieinfestationbr.com/viewtopi ... 3660#p3660
http://www.ad9.ru/forum/index.php/topic ... w.html#new
http://forum.oczamipinczera.pl/showthre ... 5#pid55675
http://mauvepen.you-fic.net/phpbb/viewt ... 5&t=200131
http://lunch-ro.net/cp/fluxbb/viewtopic ... 7#p2003777

http://google.com/q=qhnm140p
User avatar

GeorgeHarPeale

  • Posts: 1820
  • Joined: Mon Jul 10, 2017 5:19 pm
  • Location: Iceland


+ Post a reply

Page 1 of 1